Hallo allemaal,

Het is inmiddels al weer ruim een jaar geleden dat de stichting Tien tegen MS van start ging.
Deze stichting werd opgericht met het doel, om mij (Tineke van Hall) de kans te geven voor een stamceltransplantatie naar Mexico te gaan. Er werd door veel mensen persoonlijk gedoneerd, maar ook verenigingen, plaatselijke winkeliers en bedrijven droegen hun steentje bij.
Ook werden er allerlei acties bedacht en opgezet door familie, vrienden, bekenden en zelfs onbekende mensen. In 1 woord GEWELDIG!!!
Het doel was om het voorjaar van 2019 naar Mexico te gaan en dat doel is gehaald! Eind maart kon ik gaan.

Ondertussen ben ik weer ruim 5 maanden terug en het gaat best goed. Twee keer in de week sport ik bij de fysio en daar merk ik langzaamaan wel wat verbetering. Maar het herstellen van de behandeling en chemo’s kost veel tijd.
Die tijd ga ik ook echt nemen. Over anderhalf jaar zo’n beetje kunnen ze zien of de behandeling is geslaagd. Ik geloof er zeker nog in!

De voorbereidingen, alle acties, het verblijf in Mexico, de hoop en zelfs de angst voor de behandelingen, dat alles, zal ik nooit meer vergeten! Nogmaals bedankt dat u daar aan hebt meegewerkt!

Met vriendelijke groet,
Tineke van Hall