Don’t-Forget-The-Joker

Don’t Forget The Joker is een driekoppige band uit Elten (DE) Sander zang en gitaar – Robin zang en bas – Dennis zang en de drummer van de band, die in de rock’n’roll-muziek het contrast met het vreedzame, ééntonige dorpsleven zoekt. De drie Eltense mannen maken ruige, aerodynamische Hard Blues en Alternative Rock, dit doet denken aan o.a. Graveyard, The Doors, Tito & Tarantula, en Queens Of The Stone Age. Ze hebben tussen Nederrijn, Waal en erom heen vele Duitse en Nederlandse podia op hun energieke en gevarieerde live-show getracteerd.

Second Opinion

De enige reünieshow van de van oorsprong Herwense band met aanvulling uit Kilder! Rudi Berns, Peter Beijkirch, Henk Beijkirch, Rene Welling en Gertjan Massop stappen nog een keer samen het podium op om hun kunsten te vertonen. Second Opinion is tijdens de glorietijd van de grungerock opgericht in 1995 en daar is ook de muziek op gebaseerd, verwacht hits van Bush, Pearl jam, Stone Temple Pilots, Staind, Therapy en ga zo maar door. Maar alles met een eigen tintje.

AUDIOGRINDER

AudioGrinder is een Gelderse, 3-koppige rockband. Geen covers maar eigen nummers. Rob Becking speelt gitaar en praat, zingt en schreeuwt, Andre Teunissen doet bas en vocalen, en Marcel Peelen, uut Tolkamer, slaat op de drums. Vanwege een allergie voor hokjesgeest en een voorkeur voor rauwe rock kronkelt AudioGrinder zich een muzikale weg langs punk, metal en garagerock. Houdt je van The White Stripes, Iggy Pop en The Sonics dan mag je AudioGrinder eigenlijk niet missen. Het is geen disco, dus verwacht niet dat je gaat dansen. Springen kan echter prima! Dus één vuist in de lucht, pink en wijsvinger omhoog en jump up, jump up, and get down!

PIGFARM ROCKS

3 Duitse heren en 2 Nederlanders maken tegenwoordig deel uit van Pigfarm
2 van de orginele muzikanten t.w. Peter Meyer en Axel Derksen( beiden uit Elten ) maken nog altijd deel uit van deze band en Willie Pothof en John Jacobs ( beiden afkomstig van het Gelders Eiland ) maken de band bijna compleet , want het totaal wordt afgerond met zanger Andreas Thiele ( afkomstig uit Emmerich )
De van oorsprong Duitse rockband geniet al jaren een grote regionale bekendheid in en rondom de omgeving van Elten/Emmerich .
De band dankt haar naam aan de repetitieruimte waar ze elke woensdagavond te vinden zijn . deze ruimte is een voormalige varkensstal , Dus vandaar de naam Pigfarm Rocks.
De band omschrijft zichzelf alsvolgd ; we zijn een Rockcoverband die covernummers maar ook eigen werk ten gehore brengt waarbij het publiek denkt , Goed nummer !!! Lang niet gehoord !! of ken het nummer niet maar klinkt lekker !! het Genre is Alles wat Rockt in de jaren 80/90 stijl .

Titel Video Video op Youtube
Afspeellijst Rock voor Tien https://www.youtube.com/watch?v=MRDdcj0NVOw&list=PLbLW3dO52T7pwBz230jXB8JNv7DgRqDeS
AudioGrinder https://youtu.be/MRDdcj0NVOw
Pigfarm Rocks Deel 1 https://youtu.be/CdLQvhFAZ3k
Pigfarm Rocks Deel 2 https://youtu.be/elJLMTpMzPU
Don’t forget the Joker https://youtu.be/93j-zsGoT5s
Second Opinion Deel 2 https://youtu.be/qOzuJAVJxRU
Second Opinion Deel 1 https://youtu.be/EqP4JFr1bAc