Die Cappuccino’s
[fvplayer id=”3″] Misschien ook nog even aandacht besteden aan de Cappucinos? Die hebben een award en een officiële guinnes book of records vermelding gekregen vandaag!

Wat een dag vandaag! Een prijs voor onze youtube documentaire ” zo mooi klinkt europa ” en nu komt de ontploffing: officieel voor het guinness book of records: wereldrecord voor ” meest gegeven handtekeningen van een band in 3 minuten “.

En ten slotte Die Cappuccinos. Wat valt er van deze band te zeggen wat u al niet wist? Twee bandleden komen oorspronkelijk uit Tuindorp/Tolkamer en wilden alleen daarom al meedoen aan deze speciale actie voor Tineke. Vandaar de titel van deze avond: ‘Vrienden van Tien Live’!
Die Cappuccinos bestaan inmiddels 10 jaar en weten keer op keer de hoogste plaatsen in de Duitse hitlijsten te behalen. De mannen hebben al menig optreden in andere Europese landen verzorgd. Ongetwijfeld zullen we tijdens dit benefietconcert hun grote hits ‘Wie geil ist dass denn’, en ‘Rosanne’ te horen krijgen en ook hun eerste Nederlandstalige single ‘Ik ben verliefd’ zullen ze spelen.

Drie Keer Niks
[fvplayer id=”2″]

Wat krijg je als je de Udo Jürgens kruist met The Ramones? Juist, schlagerpunk!

Toen de gebroeders Wim, Pascal en Paul Mulder eind jaren ’90 besloten om samen een bandje te beginnen vonden ze geheel per ongeluk een nieuw genre uit.

Opgegroeid in een café in het Gelderse grensdorpje Tolkamer werd de schlagermuziek de gebroeders met de paplepel ingegoten. In de puberteit kwam daar nog een flinke scheut rock ’n roll bij en toen werd het tijd voor een eigen band.

Na de tweede repetitie (Pascal drumde toen nog op een emmer) verzuchtte Pascal: “We zijn de slechtste band die ik ooit gehoord heb”. “Inderdaad”, beaamde Wim, “het is Drie Keer Niks”.

Vanaf dat moment hebben de gebroeders letterlijk honderden optredens gegeven in binnen- en buitenland (dit buitenland beperkt zich overigens vrijwel geheel tot de regio Niederrhein, zeg maar de Duitse tak van de Liemers).

De bandleden zwoeren om te stoppen op een hoogtepunt, maar aangezien dat hoogtepunt nog lang niet in zicht is gaan ze nog even door. Verwacht liedjes-die-iedereen-leuk-vindt. Mis het niet want: “Dabei sein ist alles!

Sinds 2016 heeft drummer en aangenomen broer Johan Hendriks uit Lobith het trio versterkt om het niveau van de broers een beetje op te krikken.

Samen met Die Cappuccino’s maakt Drie Keer Niks er op 2 februari één groot feest van! Koop snel je kaarten, want op=op bij Coccie en Grenswinkel de Hut in Lobith.

DJ Ferdi & DJ Mickey
[fvplayer id=”1″]

Ze hebben al even warm mogen draaien in het Glazenhuis afgelopen december, maar nu komt het echte werk…

Party Duo Ferdi & Mickey M=House Dj presents Vrienden van Tien Live!

Ben je erbij? Koop snel je kaartje bij Coccie of Grenswinkel De Hut.

Titel Video Video op Youtube
Afspeellijst Rock voor Tien https://www.youtube.com/playlist?list=PLoHe0LP1LmAK8rdM1-I0-BNmohcMTkWGMM
Drie Keer Niks – Let’s Stick Together en Beatle-sessie https://youtu.be/AmoCFShnqYw
The Cappuccino’s – Duitse Schlagers https://youtu.be/B4xmvsUdRao
Drie Keer Niks – Ik wil jou https://youtu.be/zMpDdZeVq0E
Cappuccino’s – Finale https://youtu.be/TsiHocEd5TQ
Die Cappuccino’s – Du https://youtu.be/0HdHGAPMUiE
Drie Keer Niks – Disco Inferno https://youtu.be/4XNAIUTSfcU
Drie Keer Niks – Kom van dat dak af en Maria Ik hou van jou https://youtu.be/gzaqq-4y7zs