Hallo lieve allemaal,

WE ZIJN WEER THUIS!!!!
Dinsdag 23 april was ik niet meer neutropeen en kreeg ik de laatste chemo toegediend. Wat een super fijn gevoel. De behandeling was helemaal klaar. Ik was helemaal klaar👏🏼🎉💪🏼!! Twee dagen later waren ook de andere patiënten klaar. Daarom hadden we voor vrijdag taarten geregeld om te vieren dat we klaar en MS vrij zijn. Een nieuwe toekomst vieren.
Op zaterdag hebben we onze koffers weer ingepakt, klaar om weer naar huis te gaan! Na een vliegreis van zo’n 10 uur kwamen we aan op Schiphol waar we werden opgewacht en verwelkomd door familie!
Het is fijn om weer thuis te zijn en om hier goed uit te kunnen rusten. Lekker weer in m’n eigen bedje te slapen.

Van hieruit ga ik werken aan m’n herstel en zodra er verbetering is laat ik het jullie weten!!
Ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor alle donaties en alle positieve steun!! Jullie hebben mij echt enorm geholpen en daar ben ik jullie echt heel erg dankbaar voor!!!

Heel veel liefs, van mij, Tien❤!!